Ispiši ovu stranicu
Petak, 15 Lipanj 2018

varazdinski.rtl.hr: Europarlamentarka Dubravka Šuica posjetila Prvu gimnaziju

Zastupnica Republike Hrvatske u Europskom parlamentu Dubravka Šuica, u pratnji saborskog zastupnika Anđelka Stričaka, ujedno i člana Školskog odbora škole, te svojih suradnika, danas je posjetila Prvu gimnaziju.

 

Tijekom posjete susrela se s učenicima i profesoricom kojima je bila domaćin prilikom njihovog posjeta Bruxellesu početkom svibnja ove godine.

 

Šuica je razgledala prostore škole, novouređeni ROC, knjižnicu i čitaonicu te fizikalnu i biološku zbirku, kao i zbirku zaštićenog knjižnog fonda.

 

Ravnateljica škole, Janja Banić, upoznala ju je s programima, aktivnostima, rezultatima i uspjesima škole. U Prvoj su gimnaziji ponosni što je gospođa Šuica zaključila kako takvu školu još nije vidjela, čestitala je školi na predanom radu, svim uspjesima ali i izvrsnoj organizaciji rada škole te prostornim i tehnološkim uvjetima. Zahvaljujemo gospođi Šuica na posjeti i nadamo se ponovnom susretu i suradnji.

 

Sve fotografije posjete možete pregledati na školskoj Facebook stranici.

 

https://varazdinski.rtl.hr/vijesti/skolski-kutak/3212599/europarlamentarka-gospoda-dubravka-suica-u-posjetu-prvoj-gimnaziji/