Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 02 Svibanj 2019

nacional.hr:ŠUICA “Za Hrvatsku bez dviju brzina”

Skupina HDZ-ovih kandidata s liste za izbore za Europski parlament predvođena Dubravkom Šuicom posjetila je u srijedu Sisačko-moslavačku županiju u kojoj su predstavljali svoj izborni program, a poručeno je i kako žele Hrvatsku “bez dviju brzina”.

“Trudit ćemo sa da Hrvatska bude jaka u Europskoj uniji, kao što je već dokazala, da bude jaka u vanjskopolitičkom smislu, da bude Hrvatska bez dviju brzina, dakle, Hrvatska u Schengenu i Hrvatska, u konačnici u eurozoni. To je ono za što ćemo se zalagati u Europskom parlamentu, uz niz drugih aktivnosti, o kojima smo već govorili”, rekla je Šuica uoči motivacijskog skupa u Sisku.

Dodala je i kako očekuje da će građani glasovati za HDZ-ovu listu zbog niza projekata koji se već provode u Sisačko-moslavačkoj, ali i drugim županijama. Gotovo sve investicije, koje su u tijeku,kako je rekla, provode se uz pomoć europskih fondova. Pritom je spomenula investicije Poduzetničkog inkubatora u Novskoj, modernizaciju prometnica, sisačku luku, dovršetak 19 kilometara autoceste Zagreb – Sisak, izgradnju paviljona u sisačkoj Općoj bolnici i druge.

Prije dolaska u Sisak, kandidati HDZ-a su najprije posjetili Popovaču i Kutinu, gdje su se družili s građanima. U Novskoj su obišli gradilišta Poduzetničkog inkubatora i budućeg Dječjeg vrtića, a  s građanima su se družili i u Jasenovcu. Po dolasku u Sisak, najprije su obišli gradilište središnjeg paviljona Opće bolnice, nakon čega su su se na gradskoj šetnici uz Kupu sastali sa Siščanima.

Uz Šuicu su bili još i Tomislav Sokol, Željana Zovko, Goran Pauk, Nikolina Brnjac i Domagoj Maroević.

https://www.nacional.hr/suica-za-hrvatsku-bez-dviju-brzina/