Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 28 Studeni 2019

dubrovackidnevnik.hr: 'USPJEH JE TO I ZA DUBROVNIK' Franković čestitao prvoj hrvatskoj povjerenici EK Dubravki Šuici

„Poštovana gospođo Šuica, 

nakon potvrde Europskog parlamenta, čast mi je čestitati prvoj hrvatskoj povjerenici Europske komisije, potpredsjednici zaduženoj za demografiju i demokraciju. Visoka politička funkcija u Europskoj uniji koja Vam je povjerena kruna je Vaše političke karijere, ali i svojevrsno priznanje Republici Hrvatskoj kao najmlađem članu ove organizacije. Uspjeh je to i za naš Grad Dubrovnik u kojem ste započeli Vaš bogat politički put i obnašali cijeli niz dužnosti.

Uvjeren sam kako ćete u novoformiranom resoru koji Vam je dodijeljen iskazati svoju stručnost, promičući dijalog između tijela vlasti, političara i europskih građana u radu Konferencije za budućnost Europe. Želim Vam puno uspjeha u budućem radu, a vođeni bogatim iskustvom i poznavanjem problematike nesumnjivo ćete pridonijeti radu Komisije i utjecati na izgradnju još boljeg društva u zajedničkom interesu svih građana Europske unije." - napisao je Franković.

https://dubrovackidnevnik.rtl.hr/vijesti/grad/uspjeh-je-to-i-za-dubrovnik-frankovic-cestitao-prvoj-hrvatskoj-povjerenici-ek-dubravki-suici