Ispiši ovu stranicu
Utorak, 24 Rujan 2013

Danas. hr: Želite raditi u Bruxellesu? Naša europarlamentarka traži asistente

 Članica Europskog parlamenta Dubravka Šuica na stranici Hrvatskih studija objavila je oglas u kojemu traži asistente koji žele stažirati u Europarlamentu.

"Stažiranje u mome uredu pružit će vam uvid u moje aktivnosti kao članice Europskog parlamenta.

Bit ćete uključeni u svakodnevne organizacijske zadatke, uključujući pripremu za parlamentarne sjednice, organiziranje konferencija za novinare, opće uredske dužnosti, priprema dokumentacije za govore i brifinge, kao i u organizaciju projekta i izvješćivanje o događajima.

Komunikativne i odgovorne osobe će pomagati u dočekivanju posjetitelja iz Hrvatske i odgovarati na upite i zahtjeve građana te organizacija.

Posao i u Hrvatskoj

Moj raznoliki spektar odgovornosti će vam omogućiti da izgradite snažnu mrežu unutar europskih institucija, a posebice među hrvatskim predstavnicima.

Moj tim uključuje tri asistenta u Bruxellesu i Strasbourgu te asistenticu u Zagrebu i u Dubrovniku", stoji u oglasu. Budući Šuičin asistent ili asistentica mora studirati ili imati završen sveučilišni studij društvenog usmjerenja, izvrsno poznavati engleski u govoru i pismu, a prednost je i poznavanje drugih jezika Europske unije, prvenstveno francuskog.

 

Više informacija

  • Izvor: dnevno.hr
  • Foto: pixsell