Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 17 Listopad 2013

Večernji list BiH: Eurozastupnici HDZ-a RH na tribinama u BiH

Tribine će se održavati u Mostaru, Orašju i Kiseljaku. Govorit će se o europskoj perspektivi BiH, položaju hrvatskog naroda.

Temeljem dogovora predsjednika HDZ BiH Dragana Čovića i predsjednika HDZ RH Tomislava Karamarka, a s ciljem jačanja suradnje dviju stranaka, te pune potpore HDZ-u BiH i hrvatskom narodu u BiH u europskoj perspektivi, 18. i 19. listopada održat će se tribine pod nazivom „Europska unija – potencijali i mogućnosti“.

Cilj organiziranja tematskih tribina u RH i BiH je da se preko zastupnika i zastupnica HDZ-a RH u Europskom parlamentu Dubravke Šuice, Zdravke Bušić, Ivane Maletić i Andreja Plenkovića pruže informacije o radu u Europskom parlamentu, klub zastupnika Europske pučke stranke, ali i o mogućnostima korištenja kohezijskih i strukturnih fondova EU.

Tribine će se održavati u amfiteatru 12. Filozofskog fakulteta u Mostaru 18. listopada, u 13 sati. U Kiseljaku, 18. listopada u 19 sati u Hrvatskom domu, u Orašju 19. listopada u amfiteatru SŠC Orašje. Domaćini tribina su, u Mostaru Županijski odbor HDZ BiH HNŽ, u Kiseljaku Županijski odbor HDZ BiH SBŽ i Orašju Županijski odbor HDZ BiH Posavina. Uz domaćine, kao organizator sa strane HDZ BiH su Željana Zovko, međunarodni tajnik HDZ BiH i Mario mikulić, asistent eurozastupnika HDZ RH iz HDZ BiH.  

Više informacija

  • Izvor: Večernji list BiH
  • Foto: Večernji list BiH