Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 11 Prosinac 2013

Dubrovnikpress.hr u Europskom parlamentu: Šuica: Cijeli ovaj prostor je poput velikog kruzera na kojeg se ukrcaš i s kojega nema silaska dok se posao ne završi

Europski parlament u Bruxellesu nije samo mjesto koje predstavlja oko 450 milijuna građana Europske unije, u kojem se kroji gotovo većina europskih, ali i zakona zemalja članica Unije. Zgrada Europarlamenta u Bruxellesu je doslovno i mali grad u kojega uz njegovih 785 stanovnika, zastupnika, svakodnevno dolaze i brojni stručnjaci, prevoditelji, asistenti, ali i obični posjetitelji.

Dok većina europarlamentaraca iz Hrvatske nakon gotovo pet mjeseci provedenih u Bruxellesu, priznaju kako se još uvijek dobro ne snalaze, to se ne može reći za Dubravku Šuica. Ona, naime poprilično samouvjereno korača njegovim hodnicima i poznaje svaku prostoriju.

U Europskom parlamentu posla je puno i gotovo je nemoguće pratiti sve aktivnosti i sudjelovati u svim mogućim raspravama. Stoga se Dubravka Šuica fokusira samo na pitanja koja se odnose na Hrvatsku i njezin napredak.

Cijeli članak pročitajte na linku.

Više informacija

  • Izvor: Dubrovnik press